mvo Russisch tolken, interculturele mediation

mvo

MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent rekening houden met de effecten van de bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Als zelfstandig ondernemer probeer ik een bijdrage te leveren aan duurzaamheid en MVO.

Voor mijn bedrijf probeer ik energie te besparen en mijn CO2 uitstoot te beperken. Mijn mobiliteitsbeleid: ik pak waar mogelijk de fiets en deel de auto. Ook reis ik met de trein. Ik heb een duurzame verwarming van mijn kantoor. Daarnaast wordt het afval gescheiden en wordt er gerecycled papier gebruikt. Verder probeer ik zoveel mogelijk biologische produkten te kopen en zo min mogelijk vlees te consumeren. Dat lukt vrij goed.

Ik bestudeer nog hoe ik als intercultureel mediator de UN Sustainable Development Goals  https://www.un.org/sustainabledevelopment/     kan ondersteunen, met name op het gebied van peacebuilding en inclusiviteit. De Sustainable Development Goals (SDGs) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen zijn de opvolgers van de millenniumdoelen.

Ik wil met mijn werkzaamheden als tolk, mediator en met het vrijwilligerswerk als buurtbemiddelaar een positieve impact te hebben op mens en maatschappij.